Showroom - Magazijn:
Spoorwegstraat 11
1601 Sint-Pieters-Leeuw (900 m.van Ring)
tel: +32 (0)2 511 45 60
email: info@girbal.be
Postadres:
Ceresstraat 13
4811 CA Breda
tel: +31 (0)6 54 635 173
email: info@bossenbroekbv.nl
 

 
 

WAT ANDEREN SCHRIJVEN OVER ONZE PRODUCTEN....

 

Wat wordt er over onze producten verteld door anderen?

AntiOX

Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen
Paul op ten Berg,
Journalist van het
Nederlands Gilde van Sommeliers.
Testverslag AntiOX
Paul op ten Berg
september 2013
  Harold Hamersma Wijnschrijver/journalist.
NRC Handelsblad.
Het Parool.
Plus Magazine. FoodTube.nl.
De Grote Hamersma
NRC.nl/koken

10 en 12 oktober 2013
 

Uit de (internet) bladen van de HDC mediagroep: Wijn veel langer houdbaar

Noordhollands Dagblad Ijmuider courant Gooi en Eemlander Leidsche Courant Almere Vandaag
       
 
uit gourmandgazette.nl Haarlems dagblad      
GourmandGazette.nl
20 oktober 2013
Haarlems Dagblad
     
         

Le nez du Whisky

       
jet Magazine Limburg Rondom ed. Leuven    

6minutes.be
21 oktober 2013

Jet Magazine Limburg
27-11-2013

Rondom Leuven
13-11-2013

   
         

10
okt

2013

De Bart Smit brochure voor wijnliefhebbers

door  Harold Hamersma

 

………….
De belangrijkste leverancier van wijnaccessoires in Nederland’ heeft – samen met een grensverleggende innovatie -  zijn assortimentsglossy meegestuurd.  En mevrouw Hamersma is wars van alle hocus pocus rondom wijn.

Vanwege Bossenbroek’s slagzin ‘Alles rond wijn, behalve wijn’ moet zij inderdaad voor het ergste vrezen. Want de brochure van Bossenbroek maakt het kind in mij wakker. Ik ben dol op al die wijnrandverschijnselen. Bovendien ga ik als inspecteur Gadget door het leven.

Vol overgave probeerde ik al grensverleggende ‘ademende’ wijnglazen. Die zij vervolgens dan heel rolbevestigend als vrouw tevens hoofd logistiek moest afwassen. Op mijn ‘Dat doe je zelfs beter dan je mama’ reageerde zij echter niet bijster enthousiast.

Met plezier testte ik verschillende soorten koelattributen, waardoor de inhoud van haar vriezer moest wijken. En tijdens mijn queeste naar de handigste manier om zo snel mogelijk zo veel mogelijk wijnflessen te openen, maakte ik een buts in haar keukenblad door daar een ‘toonbankkurkentrekker’ met bankschroefsluiting aan vast te draaien.

Met de nodige argwaan zag mevrouw Hamersma toe hoe ik,  de met de glossy meegestuurde Pulltex AntiOx WineStopper, op een proeffles klikte. Deze gadget beloofde dat een wijn na opening door ‘het gepatenteerde revolutionaire anti-oxidatie systeem met carbonfilter’ tenminste tien dagen in tiptop conditie blijft, langer dan andere al in omloop zijnde vacumeeruitvindingen.

‘Zorg je ervoor dat je die fles wel rechtop zet’ informeerde zij, fijntjes refererend aan mijn eerdere test met siliconenflesstoppers die beduidend minder ‘lekvrij’ waren dan de producent had beloofd.

Maar ik bladerde al weer door de Bossenbroek brochure, richting het vijf pagina tellende hoofdstuk Openen.
‘Nog leuke flesopeners?’
………

 

10
okt

2013

Voor wie was de filet?

door  Harold Hamersma
 

…………

Zoals aangekondigd in mijn artikel van afgelopen donderdag zou ik vandaag op deze plek verslag doen van mijn test met de Pulltex AntiOx WineStopper(€ 19,95; Bossenbroek). Een gadget dat belooft dat een fles wijn na opening door ‘het gepatenteerde revolutionaire anti-oxidatie systeem met carbonfilter’ tenminste tien dagen in tiptop conditie blijft, langer dan andere al in omloop zijnde vacumeeruitvindingen.

En verdraaid nog aan toe. Pulltex maakt zijn belofte waar. Inspecteur Gadget tevreden. Het restantje Tschuppen dat speciaal voor deze gelegenheid was bewaard, smaakte in ieder geval een week later nog als een niet te versmaden jeugdzonde.

Jammer bijna dat die Pulltex aan ons verder niet besteed is.
Hier gaan de flessen altijd dezelfde dag al op. Omdat we ze zelf leegdrinken. En anders wel omdat we ze leeggooien in de gootsteen.

Anders komt het eind hier nooit in zicht.